Ποντένσε: “Ο Φορτούνης είναι τεμπέλης και το ξέρει και ο ίδιος”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 15:15 Ποντένσε: “Ο Φορτούνης είναι τεμπέλης και το ξέρει και ο ίδιος”

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακούς, και νυν της Γουλβς, Ντανιέλ Ποντένσε απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Κώστα Τσιμίκα αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Χειμαρρώδης ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών του αφού μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος ασχολήθηκε πολύ με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής έδωσε μία απάντηση που θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις: “Σε ποιότητα ο Φορτούνης, αλλά πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του, αν θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει όλα τα προσόντα, αλλά είναι πολύ τεμπέλης και το ξέρει αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια αποθέωσε τον ιδιοκτήτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως: “Eίναι πολύ καλός πρόεδρος, με βοήθησε σε κάθε στιγμή που χρειάστηκα κάτι στην Ελλαδα. Έχει πολλή πίστη σε εμένα και είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι με πιστεύει”.

Από εκεί και πέρα εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτήρισε ως πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ για τον Τσιμίκα είπε: “Βελτιώθηκε αρκετά, είναι πολύ δυνατός, κορυφαίος ποιοτικά στην άμυνα και στην επίθεση. Και είναι ένας σπουδαίας φίλος”.

Κλείνοντας ο Ποντένσε, αφενός δήλωσε πως θα ήταν χαρά του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στον οποίο πάντως δεν έδωσε ελπίδες για την κατάκτηση του Europa League, πράγμα λογικό αφού αντιμετωπίζει την τωρινή του ομάδα στους “16” της διοργάνωσης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση