Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Φρένο" στις ομάδες από τον υπουργό Αθλητισμού στην Ιταλία: "Εγώ δεν ξεκινάω το ποδόσφαιρο…"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 10:27 "Φρένο" στις ομάδες από τον υπουργό Αθλητισμού στην Ιταλία: "Εγώ δεν ξεκινάω το ποδόσφαιρο…"

Ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν προπονήσεις και αγώνες στο πρωτάθλημα της Serie A, αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

Ψυχρολουσία δια στόματος του υπουργού Αθλητισμού δοκίμασαν στην Ιταλία, όσοι ήλπιζαν ότι το πρωτάθλημα της Serie A θα μπορούσε να ξεκινήσει ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

“Θα γίνει μια συνάντηση την Τετάρτη στην οποία η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FIGC) θα μου παρουσιάσει το πρωτόκολλο, κυρίως για τις προπονήσεις. Εγώ δεν ξεκινάω τη Serie A ή την προπόνηση στις 4 Μαΐου , εάν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν”, είπε ο Σπανταφόρα στην Tg2 Post και προσέθεσε:

“Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο η Serie A. Η Serie A σίγουρα είναι μια οικονομική βιομηχανία, εστιάζουμε και σε αυτή. Πρέπει να καταλάβουμε εάν το ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να ξεκινήσει εκ νέου με τις προπονήσεις. Θα το αξιολογήσω πολύ προσεκτικά, αλλά αυτό δεν πρέπει να δώσει την ψευδαίσθηση ότι η συνέχιση της προπόνησης σημαίνει επανάληψη του πρωταθλήματος”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ