Χωρίς κόσμο τα παιχνίδια στο «Καμπ Νου» μέχρι το 2021

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 11:53 Χωρίς κόσμο τα παιχνίδια στο «Καμπ Νου» μέχρι το 2021

Στην Μπαρτσελόνα παίρνουν τα μέτρα τους λόγω κορωνοϊού.

Η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των χωρών που έχει επηρεάσει περισσότερο ο κορωνοϊός, καθώς μετρά πάνω από 200.000 κρούσματα και 20.852 νεκρούς, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταμέτρηση. Εκ των πραγμάτων, θα είναι μια από αυτές που θα δυσκολευτούν περισσότερο να επανέλθουν σε μια σχετική κανονικότητα.

Αυτό θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο, με τις ομάδες να μετρούν τις απώλειες που έχει προκαλέσει η πανδημία και να κάνουν τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, από το πρίσμα της συνέχισης των αρνητικών επιπτώσεων. Στα πλαίσια αυτά, στην Μπαρτσελόνα -και σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport- οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» δεν θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο «Κάμπ Νου» τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Μάλιστα, το γήπεδο της Μπάρτσα δεν θα είναι διαθέσιμο στο κοινό ούτε για τουριστική επίσκεψη, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα είναι κλειστές οι θύρες του, καθώς επιδημιολόγοι συμβουλεύουν τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με μειωμένη προσέλευση.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση