Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυση στην εταιρεία που άνηκε το μοιραίο ελικόπτερο από δύο ακόμα οικογένειες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 12:27 Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυση στην εταιρεία που άνηκε το μοιραίο ελικόπτερο από δύο ακόμα οικογένειες

Δύο οικογένειες θυμάτων κινήθηκαν νομικά κατά της εταιρείας, στην οποία άνηκε το ελικόπτερο, στην πτώση του οποίου έχασαν τη ζωή 9 άνθρωποι, ανάμεσά τους ο “θρύλος” του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Ο απροσδόκητος χαμός του του θρυλικού Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, σε πτώση ελικοπτέρου τον περασμένο Ιανουάριο, είχε σκορπίσει τη θλίψη σε όλον τον πλανήτη, ωστόσο εκτός αυτών, στο τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους άλλα 7 άτομα.

Δύο ακόμα οικογένειες, πλην φυσικά της αυτή του Μπράιαντ που ήδη έχει προχωρήσει σε νομικές διαδικασίας κατά της εταιρείας “Island Express Holding Corp.” και του εκλιπόντος πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, έκαναν μήνυση στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα “hollywoodreporter”.

Πρόκειται για την οικογένεια της Κριστίνα Μάουζερ, βοηθούς ομάδας μπάσκετ σε ιδιωτικό σχολείο στην Oreange County, αλλά και του Τζον Αλτομπέλι, που ήταν προπονητής μπέιζμπολ στο Orange Coast College. Ήταν 56 ετών και με τη σύζυγό του Κέρι, εκτός από την Αλίσα, που πέθανε μαζί τους, είχαν αποκτήσει ακόμη έναν γιο και μια κόρη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση