Παρουσία Μαρινάκη και Αλαφούζου η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 13:35 Παρουσία Μαρινάκη και Αλαφούζου η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague, στην οποία θα κριθεί το μέλλον του πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνουν το “παρών”.

Λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Superleague, όπου θα συζητηθεί το μέλλον του πρωταθλήματος, εν αναμονή και των αποφάσεων της κυβέρνησης σχετικά με την άρση των μέτρων στον αθλητισμό, που αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη (30/4).

Επίσης θα υπάρξει επαφή της διοργανώτρια αρχής με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για το θέμα της μείωσης των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με την αναστολή δυνατότητα προσφυγής από τους παίκτες στα αρμόδια όργανα για περιπτώσεις οφειλών. 

Παρόντες ως εκπρόσωποι των ομάδων και της διοργανώτριας αρχής είναι οι: Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μαρινάκης-Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Αλαφούζος-Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Κοξένογλου (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τσικνής (Λαμία), Κούγιας (ΑΕΛ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Λούτσος (Βόλος) και Αντωνίου (ΕΠΟ).

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση