Superleague: Οργισμένη παραίτηση από Δάρα! «Πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 23:11 Superleague: Οργισμένη παραίτηση από Δάρα! «Πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ»

Ο Χρήστος Δάρας παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Superleague και καυτηρίασε την επιλογή της ΕΠΟ, να αγνοήσει την εισήγηση της Λίγκας, για κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ.

Στη δήλωση παραίτησης του, ο Χρήστος Δάρας έκανε λόγο για πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια από την ΕΠΟ, σχετικά με την απόφαση της, να απορρίψει το αίτημα της Superleague για τις ομάδες χωρίς αδειοδότηση.

Η δήλωση του Χρήστου Δάρα

“Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων και των αποφάσεων της.

Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπιματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της.

Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις.”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση