Αποφασισμένος ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας να τελειώσει η σεζόν στη Serie A

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 12:02 Αποφασισμένος ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας να τελειώσει η σεζόν στη Serie A

 «Όσο είμαι σε αυτό το πόστο, δεν θα υπογράψω ποτέ την οριστική διακοπή».

Σε μεγάλη αμφιβολία έχει τεθεί το μέλλον της σεζόν 2019-20 στη Serie A. Ωστόσο, κάποιοι δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα προκύψουν πολλά ζητήματα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα, ο πρόεδρος Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπογράψει την οριστική διακοπή στο κάλτσιο λόγω κορωνοϊού, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν... ο θάνατος του αθλήματος.

«Όσο είμαι πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δεν θα υπογράψω ποτέ την οριστική διακοπή, γιατί αυτό θα είναι ο... θάνατος του ιταλικού ποδοσφαίρου. Προστατεύω τα συμφέροντα όλων και αρνούμαι να υπογράψω το απόλυτο "λουκέτο", εκτός αν υπάρχουν λόγοι που αφορούν την υγεία όλων των εμπλεκομένων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όλοι μου λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να σταματήσω. Αν το κλείσουμε οριστικά, το σύστημα θα χάσει 700-800 εκατ. ευρώ. Αν παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών, οι απώλειες θα είναι 300 εκ. ευρώ ενώ με την παρουσία φιλάθλων 100-150 εκατ. ευρώ».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση