“Στον ΠΑΟΚ ανέβηκα επίπεδο” τόνισε ο Ζαμπά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 22:12 “Στον ΠΑΟΚ ανέβηκα επίπεδο” τόνισε ο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά έκανε μια εξαιρετική πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο και κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ, αλλά τη φετινή σεζόν ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, σε ΜΜΕ της χώρας του και παραδέχθηκε ότι στον ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο ως ποδοσφαιριστής.

Οι δηλώσεις του Ζαμπά για τον ΠΑΟΚ

Για το διάστημα της καραντίνας: “Έπρεπε να στέλνουμε έναν κωδικό με SMS και αμέσως λαμβάναμε απάντηση. Αν σε σταματούσε η αστυνομία, έπρεπε να δείξεις το μήνυμα. Εγώ πήγαινα μόνο στο σούπερ μάρκετ κάθε 15 ημέρες. Μερικές φορές χρειάστηκε να επισκεφτώ και τον γιατρό, ωστόσο, είχα συμπαίκτες στην ομάδα, που δέχθηκαν πρόστιμο επειδή κυκλοφόρησαν χωρίς άδεια”.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα γενέθλια του συλλόγου έξω από το γήπεδο της Τούμπας: “Είναι πολύ παθιασμένοι. Για εμένα που έχω ζήσει τους οπαδούς της Κορίνθιανς είναι το ίδιο. Έσπασαν την καραντίνα στα γενέθλια του συλλόγου, απλά για να βρεθούν έξω από το γήπεδο. Είναι απλοί άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα”.

Για το νταμπλ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: “Ήταν μια εκπληκτική σεζόν για εμένα και την ομάδα. Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία καθώς είχαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα 34 χρόνια και το κερδίσαμε στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ ένιωσα ότι ανέβηκα επίπεδο. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και όλα τα άλλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά”.

Για τη φετινή χρονιά δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμολογικά έδαφος: “Μας πήγε πίσω η αλλαγή προπονητή και η αλλαγή φιλοσοφίας. Ο νέος προπονητής ήθελε να βάλει το δικό του στυλ στην ομάδα και τότε εγώ κατέληξα με τον σοβαρό τραυματισμό που με ταλαιπωρεί ακόμη”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση