Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η UEFA “άδειασε” τον πρόεδρο της Λυών – “Δεν υπάρχει απόφαση για το Champions League”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 18:55 Η UEFA “άδειασε” τον πρόεδρο της Λυών – “Δεν υπάρχει απόφαση για το Champions League”

Η φημολογία, την οποία “ασπάστηκε” και ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολάς, περί ήδη αποφασισμένων ημερομηνιών για τους αγώνες του Champions League, ανάγκασε την UEFA να προχωρήσει σε επίσημη διάψευση μέσω εκπροσώπου της.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την UEFA να αρνείται ότι οι ημερομηνίες για την επανέναρξη του Champions League έχουν ήδη καθοριστεί.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση, μετά τη δήλωση του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μσέλ Ολάς, ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στις 7 Αυγούστου, στη ρεβάνς του αγώνα των δύο συλλόγων για τη φάση των «16».

Στην πραγματικότητα, η UEFA ανέκαθεν ανέφερε ότι τα εθνικά πρωταθλήματα μπορούν να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις εφετινές περιόδους τους πριν αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, καθώς τα δεδομένα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού ενημερώνονται διαρκώς.

Η Μπουντεσλίγκα θα ξαναρχίσει το επόμενο σαββατοκύριακο, ελπίζοντας να έχει ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν έως τις 30 Ιουνίου, όμως τα θετικά κρούσματα που ανιχνεύθηκαν χθες σε ορισμένους παίκτες της Ντιναμό Δρέσδης, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση τα πράγματα.

“Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, απολύτως τίποτα” δήλωσε εκπρόσωπος της UEFA στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA), όταν ρωτήθηκε για τις ημερομηνίες του Champions League.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ