Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Ο Βίλας-Μπόας θέλει να αναγεννήσει τον Μήτρογλου στη Μαρσέιγ”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 19:32 “Ο Βίλας-Μπόας θέλει να αναγεννήσει τον Μήτρογλου στη Μαρσέιγ”

Μία νέα διάσταση στο θέμα του Κώστα Μήτρογλου δίνουν γαλλικά Μέσα, καθώς αναφέρεται πως ο προπονητής της ομάδας, Άντρε Βίλας-Μπόας, θέλει να κρατήσει τον Έλληνας επιθετικό στην ομάδα.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει την καριέρα του στη Μαρσέιγ να μην εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην Αϊντχόφεν -όπου δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει- ενώ παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, φαινόταν πολύ πιθανό να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την ομάδα της Μασσαλίας.

Σύμφωνα όμως με όσα μεταφέρει η γαλλική εφημερίδα “Equipe” σήμερα ο προπονητής της Μαρσέιγ, Άντρε Βίλας-Μπόας, πιθανώς έχει άλλα σχέδια για τον 32χρονο επιθετικό. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ματιέ Γκρεγκουάρ:

“Ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στην ομάδα και είναι πιθανό ο Βίλας-Μπόας να τον κρατήσει και να τον αναγεννήσει”. Όπως υποστηρίζεται τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει τίποτα να χάσει με τον Έλληνα στράικερ, ο οποίος φέτος είχε δοθεί δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου είχε μετεγγραφεί στη Μαρσέιγ από τη Μπενφίκα το 2017. Με τους Μασσαλούς μετράει 16 γκολ σε 50 συμμετοχές, έχοντας φτάσει μαζί τους μέχρι τον τελικό του Europa League το 2018, όπου αν και είχε δοκάρι, η ομάδα του υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0.

πηγή: newsit.gr