Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάικλ Τζόρνταν: Ο τζόγος και η… συνωμοσία για την απόσυρση και τη δολοφονία του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 10:58 Μάικλ Τζόρνταν: Ο τζόγος και η… συνωμοσία για την απόσυρση και τη δολοφονία του πατέρα του

Τα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς, ασχολήθηκαν με την υπόθεση του τζόγου του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, αλλά και τη θεωρία συνωμοσίας που δημιούργησε αυτός.

Ο Τζόρνταν έγινε πρώτο θέμα στις ΗΠΑ, όταν λίγο πριν τη δεύτερη ήττα στους τελικούς με τους Νιου Γιορκ Νικς, εθεάθη στο Ατλάντικ Σίτι να τζογάρει μια περιουσία και ενώ είχαν ήδη βγει στο “φως” στοιχήματα με ανθρώπους του υποκόσμου στο γκολφ.

Ο ίδιος δήλωνε μη εξαρτημένος και στη συνέχεια πάτησε… γκάζι στο παρκέ, κατακτώντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του, αλλά η θεωρία συνωμοσίας μεγαλοποιήθηκε όταν λίγους μήνες μετά, ο πατέρας του βρέθηκε δολοφονημένος από αγνώστους και ο Τζόρνταν αποφάσισε να σταματήσει ξαφνικά το μπάσκετ.

Οι φήμες για συσχέτιση όλων των παραπάνω με το τζόγο “φούντωσαν” και μάλιστα υπήρχαν δημοσιεύματα για σιωπηρή τιμωρία του από τον κομισάριο του NBA, Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος το διέψευσε για μία ακόμη φορά και στο ντοκιμαντέρ, λίγο πριν πεθάνει.

Από την πλευρά του, ο Τζόρνταν τόνισε στο ντοκιμαντέρ: «Δεν αποσύρθηκα γιατί κάποιος με με έδιωξε ή γιατί με απέβαλαν για ενάμιση χρόνο. Αυτό δεν είναι αλήθεια… Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, ο πατέρας μου μόλις είχε πεθάνει. Και αποσύρθηκα έχοντας στο μυαλό μου ότι δεν θα επιστρέψω»

Πηγή: newsit.gr