Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποκάλυψε πότε θα γίνει η ρεβάνς με τη Γουλβς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 14:06 Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποκάλυψε πότε θα γίνει η ρεβάνς με τη Γουλβς

Τη δουλειά του στον Ολυμπιακό επιθυμούσε να έχει ολοκληρώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, προτού επιστρέψει στην Πορτογαλία την περίοδο που ξέσπασε ο κορωνοϊός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε ως προτεραιότητα τους «ερυθρόλευκους», αφού δεν ήθελε να φύγει χωρίς να έχει φτιάξει ορισμένα πράγματα στην ομάδα και έτσι έμεινε στην Αθήνα μέχρι που έκλεισαν τα αεροδρόμια.

Όσον αφορά στη ρεβάνς με τη Γουλβς στο Europa League, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως εκείνο που γνωρίζει είναι πως η αναμέτρηση κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην εφημερίδα A Bola

Για τη ρεβάνς με τη Γουλβς: «Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι η UEFA το πιθανότερο να ορίσει το ματς με τη Γουλβς στις 6 Αυγούστου. Θα δούμε... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ατμόσφαιρα δημιουργούν 35.000 οπαδοί μας στο "Καραϊσκάκη" από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παιχνίδι χωρίς τον κόσμο δεν είναι το ίδιο. Το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα είναι οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της ομάδας».

Για τα όσα άλλαξε στη ζωή όλων μας η πανδημία: «Υπάρχουν τόσες αμφιβολίες με τον ιό. Αν υπάρχει κάτι το οποίο έχουμε καταλάβει αυτό τον καιρό είναι ότι ο ιός μας έχει διδάξει πολλά. Για πρώτη φορά ζούμε καταστάσεις στις οποίες δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα και ίσως πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση στη ζωή μας. Όλο αυτό τον καιρό ακούω πολλούς συναδέλφους μου, που μιλούν συνέχεια για το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την κατάσταση με τον ιό. Δεν θα ήταν ποτέ έτσι. Αυτή είναι η καλή πλευρά. Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου οι οποίοι είχαν ξεχαστεί για κάποιους λόγους, τώρα έχουν το ενδιαφέρον του Τύπου».

Για το διάστημα της καραντίνας: «Δεν ήθελα να φύγω στην αρχή της καραντίνας χωρίς να έχω φτιάξει τα πάντα για την ομάδα. Έτσι έμεινα στην Ελλάδα μέχρι που έκλεισαν και τα αεροδρόμια. Μετά η ομάδα έδωσε άδεια διακοπών σε όλους, αλλά αποφασίσαμε να μείνω γιατί ήμουν σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο για το νέο συμβόλαιο. Έτσι δεν πήγα στην Πορτογαλία. Πέρασα τις μέρες μου μέσα στο σπίτι και μιλώντας με την οικογένειά μου και με χρήση της τεχνολογίας. Προσπάθησα να κάνω βόλτες τις βραδινές ώρες και δεν ήταν κανείς στον δρόμο. Παρακολούθησα ταινίες και διάβασα βιβλία».

Με πληροφορίες από filathlos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση