Premier League: Κανονικά οι αγώνες στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 14:02 Premier League: Κανονικά οι αγώνες στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων

Μετά και την ομόφωνη άρνηση και των 20 ομάδων της Premier League, να συνεχιστεί η σεζόν σε ουδέτερα γήπεδα, o εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού πρωταθλήματος, Ρίτσαρντ Μάστερς, αλλάζει… στάση και εισηγείται πλέον τη διεξαγωγή των αγώνων στις φυσικές έδρες των ομάδων.

Οι σύλλογοι της Premier League ήταν κάθετα αντίθετοι στη χρήση οκτώ συγκεκριμένων γηπέδων για να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν στην Premier League, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιτήρηση από τις υπηρεσίες υγείας της χώρας.

Οι ομάδες παρείχαν όλες τις διαβεβαιώσεις στις αρχές, ότι δεν θα υπάρξει κανένα φαινόμενο που θα βάλει σε κίνδυνο τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα δεσμεύτηκαν πως θα διαθέσουν χρήματα για τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία, κάτι φυσικά που ικανοποίησε τόσο τη λίγκα, όσο και τις αρχές της χώρας.

Ο Μάστερς θα έχει σήμερα (13.05.2020) συνάντηση με κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, ώστε να ολοκληρωθεί η εναλλακτική πρόταση και η Premier League, που είχε τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, να εκκινήσει ξανά στις 12 Ιουνίου

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση