Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Σφαγή" για Καλάθη - "Τον θέλει η Μπαρτσελόνα κι η… μισή Ευρώπη" λένε οι Ισπανοί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 16:33 "Σφαγή" για Καλάθη - "Τον θέλει η Μπαρτσελόνα κι η… μισή Ευρώπη" λένε οι Ισπανοί

Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με τον Νικ Καλάθη για έναν ακόμη χρόνο, όμως το ρεπορτάζ θέλει τους “πράσινους” να του έχουν προτείνει μεγάλη μείωση στο συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι η Μπαρτσελόνα και η… μισή Ευρώπη, περιμένει στη… γωνία για την απόκτησή του.

Ένα νέο δημοσίευμα της Mundo Deportivo στην Ισπανία, παρουσιάζει μάλιστα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Καλάθη, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει παρελθόν για τον Έλληνα γκαρντ, αλλά εκτός της Μπαρτσελόνα, ακόμη 6 ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα για Καλάθη

«Ο Καλάθης έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καλύψει το υψηλό του μισθό (2.2εκ.) και του έχει προταθεί κοινή λύση συμβολαίου. Η αποχώρηση του Ελληνοαμερικανού είναι θέμα χρόνου, αφού ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φύγει, όχι μόνο λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των “πρασίνων”, αλλά και λόγω των χρημάτων που του οφείλονται. Το μεγάλο πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα είναι πως ενδιαφέρονται και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες για τον Καλάθη, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

H Μπαρτσελόνα θα έχει μειωμένο μπάτζετ την επόμενη σεζόν, ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που έφερε ο κορωνοϊός. Ο σύλλογος δεν θα μπορεί να προσφέρει στον Καλάθη τα 2.2 εκατομμύρια που θα έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει να του παρουσιάσει μια καλή προσφορά».