Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπατάγλια”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 12:47 “Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπατάγλια”

Τον Ροντρίγκο Μπατάγλια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής “O Jogo”.

Οι καλές σχέσεις και η επικοινωνία του ΠΑΟΚ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που ξεκίνησαν με τον δανεισμό του Γιόζιπ Μίσιτς -ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μετεγγραφή από τους “ασπρόμαυρους”- φαίνεται πως τροφοδοτούν σενάρια και για άλλους παίκτες.

Συγκεκριμένα η πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo” κάνει αναφορά -στο σημερινό (17/5) της πρωτοσέλιδο- σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό χαφ της Σπόρτινγκ, Ροντρίγκο Μπατάγλια.

Ο παίκτης, που έχει συμβόλαιο ως το 2023 με τα “λιοντάρια” κοστολογείται στα 8.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που τέθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του το 2018 ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ.

Ο Μπατάγλια είναι 28 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν. Το 2014 μετακινήθηκε στη Ράσινγκ και έκανε αμέσως το βήμα για την Ευρώπη, ως δανεικός στην Μπράγκα, όπου συνεργάστηκε για λίγο με τον τεχνικό του “δικεφάλου του Βορρά”, Άμπελ Φερέιρα.

πηγή: newsit.gr