Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί που γύρισαν την… πλάτη στο “The Last Dance”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 12:12 Αυτοί που γύρισαν την… πλάτη στο “The Last Dance”

Το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν, καθήλωσε εκατομμύρια μπασκετόφιλους -και όχι μόνο- και προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις, αφού σε αυτό εμφανίστηκαν και ιστορικές μορφές του ΝΒΑ ενθυμούμενοι τις εμπειρίες τους ως αντίπαλοι και συμπαίκτες κόντρα στον “Air”. Δεν ήταν όμως όλοι πρόθυμοι να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και αρνήθηκαν να σταθούν μπροστά στην κάμερα και να πουν δύο λόγια.

Οι πιο τρανταχτές απουσίες είναι φυσικά αυτές των Καρλ Μαλόουν και Μπράιαν Ράσελ, που ως παίκτες των Γιούτα Τζαζ, αντιμετώπισαν τον Τζόρνταν στους τελευταίους τελικούς ΝΒΑ της καριέρας του το 1998.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, Τζέισον Χέιρ, οι δύο παίκτες που γνώρισαν την ήττα από τους Μπουλς στους τελικούς του 1997 και του 1998 δεν είχαν καμία πρόθεση να μιλήσουν για εκείνη την οδυνηρή εμπειρία, ενώ και ο Τζον Στόκτον χρειάστηκε να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να πει δύο λόγια, κάτι που ισχύει και για θρύλο των Ιντιάνα Πέισερς, Ρέτζι Μίλερ, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, αφού εκείνες οι μνήμες “πονάνε” ακόμα.

Θυμίζουμε πως ο Μαλόουν ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Τζαζ στη σειρά και στο “The Last Dance” παρουσιάζεται να αποδέχεται ιπποτικά την ήττα του συγχαίροντας τους Μπουλς για τον τίτλο μέσα στο πούλμαν της ομάδας, ενώ ο Ράσελ είναι το… θύμα του Τζόρνταν στη φάση που έκρινε το πρωτάθλημα του 1998.

πηγή: newsit.gr