Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδεσμεύσει τον Βέρνμπλουμ αλλά ο Σουηδός αντιδρά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 19:39 Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδεσμεύσει τον Βέρνμπλουμ αλλά ο Σουηδός αντιδρά

Κρούση στην πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ ώστε να λυθεί η συνεργασία μαζί του έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι θετικά ως προς το πως αυτό θα επιτευχθεί.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έδωσε “μάχη” για να κάνει δικό του τον Πόντους Βέρνμπλουμ το καλοκαίρι του 2018, με τον Σουηδό αμυντικό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 2 εκατ, ευρώ, αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον παίκτη να δείξει όσα μπορούσε και φυσιολογικά οι “ασπρόμαυροι” άρχισαν να σκέφτονται πως θα απαλλαγούν από το “βαρύ” του συμβόλαιο.

Η πρώτη κρούση που έγινε όμως στην πλευρά του παίκτη για λύση της συνεργασία από κοινού δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς ο Βέρνμπλουμ φαίνεται πως απαιτεί την καταβολή του 60% του συμβολαίου του για να συμφωνήσει σε αποδέσμευση, κάτι που σημαίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή βάζει “δύσκολα” στον ΠΑΟΚ καθώς λόγω του Financial Fair Play η ομάδα δεν μπορεί να δώσει ένα τέτοιο ποσό, ενώ ταυτόχρονα θέλει να “ξαλαφρώσει” το μπάτζετ της και η συνέχεια του ζητήματος αναμένεται περιπετειώδης.

πηγή: newsit.gr