Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 11:39 Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την περιπέτεια υγείας που έφερε το τέλος της καριέρας του μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά στον τραυματισμό του σε ενέδρα τον Ιανουάριο. «Όλα τώρα επιστρέφουν  φυσιολογικά, η ιστορία αυτή με τον τραυματισμό μου σε ενέδρα είναι στα χέρια της αστυνομίας», εξήγησε αρχικά στο gianlucadimarzio.com.

 Αυτή όμως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, δεν ήταν η πρώτη δυσκολία που ο Κοβάσεβιτς αντιμετώπισε στη ζωή του: «Ήταν τον Ιανουάριο του 2009 και έπαιζα για τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου βρήκαν 98% στένωση αρτηρίας: Δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν είχα παρατηρήσει ποτέ τίποτα. Έκανα επέμβαση στην καρδιά και αναγκάστηκα να σταματήσω. Ο γιατρός της ομάδας του Ολυμπιακού (σ.σ: καρδιλόγος Πάνος Σταματόπουλος) έσωσε τη ζωή μου», τόνισε ο Σέρβος για το περιστατικό που έγινε το 2009.

Για τους ισχυρούς δεσμούς που τον δένουν με τους «ερυθρόλευκους», ο Κοβάσεβιτς είπε: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

πηγή: newsit.gr