Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοκτόνησε ο Μρντάκοβιτς! Το… ελληνικό παρελθόν του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 18:34 Αυτοκτόνησε ο Μρντάκοβιτς! Το… ελληνικό παρελθόν του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή

Τραγική είδηση από τη Σερβία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μίλιαν Μρντάκοβιτς, έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι ομάδες που είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σοκαριστική είδηση από την Σερβία! Όπως προκύπτει, ο 38χρονος παλαίμαχος επιθετικός, Μίλιαν Μρντάκοβιτς έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα σέρβικα Μέσα ο Μρντάκοβιτς αυτοκτόνησε με ένα όπλο στο διαμέρισμα που διατηρούσε με τη σύντροφο του στο κέντρο του Βελιγραδίου. Μάλιστα, σημειώνεται πως καθόταν στο κρεβάτι και αφού είπε «Δεν μπορώ να το κάνω άλλο πια», άρπαξε το όπλο.

Η σύντροφος του παλαίμαχου επιθετικού έφυγε τρέχοντας από το διαμέρισμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία όταν έφτασε στο σημείο αντίκρισε νεκρό τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ατζέντη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν της μητέρας του.

O Μρντάκοβιτς είχε αγωνιστεί σε τρεις ελληνικούς συλλόγους (Βέροια [2013], Λεβαδειακός [2015} και Αγροτικός Αστέρας [2016]) ενώ είχε περάσει και από κυπριακές ομάδες (Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και Εθνικού Άχνας). Υπήρξε επίσης μέλος των Γάνδη, Σάλτσμπουργκ, Μέταλιστ Χάρκιβ, Γκιμαράες, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σαντόνγκ, Γιανγκσού, Ταμπίνες Ρόβερς και Ραντ.

Ο Μρντάκοβιτς κατέγραψε εννέα συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας του (Ελπίδων και Νέων) και τρεις (με ένα γκολ) με τη σερβική Ολυμπιακή ομάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

πηγή: newsit.gr