Αναβάλλεται η… Hall of Fame τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 11:30 Αναβάλλεται η… Hall of Fame τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ

Η τελετή… εισόδου στο Basketball Hall of Fame για τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκάρνετ και άλλους έξι αστέρες του ΝΒΑ πήρε αναβολή, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Τζέρι Κολάντζελο στο ESPN.

Η ειδική εκδήλωση για την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ και των άλλων αθλητών στο Basketball Hall of Fame, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Οι εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά ο Τζέρι Κολάντζελο είπε στο ESPN ότι η διοργάνωση της εφετινής τελετής, δεν θα είναι δυνατή λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού κι έτσι μεταφέρεται για το 2021.

«Σίγουρα θα το ακυρώσουμε», είπε ο Κολάντζελο. «Θα πρέπει να γίνει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Το διοικητικό συμβούλιο θα συναντηθεί σε μερικές εβδομάδες και θα εξετάσει τις επιλογές για το πώς, το πότε και το πού», ανέφερε αποκαλύπτοντας ότι διερευνήθηκε η δυνατότητα μετακίνησης της τελετής από το Symphony Hall των 2.611 θέσεων του Σπρίνγκφιλντ στο MassMutual Center 8.319 θέσεων της πόλης, έτσι ώστε να τηρηθούν πιό εύκολα οι αποστάσεις ασφαλείας, αλλά τελικά η προοπτική αυτή δεν προχώρησε.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση