Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Ο Καλάθης συμφώνησε με Μπαρτσελόνα! Ο Ολυμπιακός ήταν στον… ανταγωνισμό"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 15:42 "Ο Καλάθης συμφώνησε με Μπαρτσελόνα! Ο Ολυμπιακός ήταν στον… ανταγωνισμό"

Δημοσίευμα από έγκυρο Μέσο της Ισπανίας αναφέρει πως ο Νικ Καλάθης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως ένας από τους ισχυρούς ανταγωνιστές των Καταλανών.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια φαίνεται πως θα είναι ο Νικ Καλάθης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν έγκυρα Μέσα από την Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ, ο παίκτης βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία των δύο πλευρών αγγίζει συνολικά τα 5,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε το γεγονός ότι οι Καταλανοί του εγγυώνται και τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου!

Όπως τονίζεται, για την ολοκλήρωση του deal απομένει η απεμπλοκή του Καλάθη από το συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει. Μάλιστα, αναφέρεται ότι στον παίκτη δεν οφείλονται πολλά χρήματα.

Πάντα σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, όπως και οι ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

Να θυμίσουμε ότι ο Καλάθης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το 2015, μετά από μία διετία στο ΝΒΑ. Έγινε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού την τελευταία πενταετία, βοηθώντας τον να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα (2017, 2018, 2019) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (2016, 2017, 2019),. Ο ίδιος μπήκε δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague.

Την φετινή σεζόν ο Καλάθης είχε 6.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ μέσο όρο σε 16.5 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 13.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 9.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Πηγή: newsit.gr