ΝΒΑ: Αυτό είναι το πλάνο για την επανέναρξη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 11:51 ΝΒΑ: Αυτό είναι το πλάνο για την επανέναρξη

Το NBA ετοιμάζεται πια να αρχίσει ξανά, με τον Άνταμ Σίλβερ να ολοκληρώνει το πλάνο για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η συνέχεια της σεζόν, ώστε να αναδειχθεί κανονικά και πρωταθλητής.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα την Πέμπτη 4 Ιουνίου θα ψηφιστεί κι από τις ίδιες τις ομάδες, το πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Με βάσει όσα μεταφέρουν από τις ΗΠΑ λοιπόν, αυτό θα περιλαμβάνει συγκέντρωση όλων των παικτών στο Ορλάντο και τις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊ, ώστε να προστατευτούν οι παίκτες από τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια της σεζόν όμως δεν θα συμμετέχουν όλοι, αλλά οι 20 ή 22 πρώτες ομάδες, αφού ο Σίλβερ σκέφτεται την εμπορικότητα ομάδων που “πάλευαν” για τα πλέι οφ, όπως οι Νιου Ορλίν Πέλικαν του Ζάιον, οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς του Λίλαρντ και οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς των Γουόλ και Μπιλ.

Κάπως έτσι θα αλλάξει πιθανότατα και το σύστημα της διοργάνωσης, με διαφορετικού τύπου πλέι οφ, που θα επιτρέψει και στους “δυνατούς” να βρουν το ρυθμό τους πριν φθάσουν στις τελικές φάσεις.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση