Ερωτικό γράμμα του Τζόρνταν αποδείχθηκε “χρυσάφι” (pic)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 23:08 Ερωτικό γράμμα του Τζόρνταν αποδείχθηκε “χρυσάφι” (pic) ΦΩΤΟ instagram

Ένα ερωτικό γράμμα του Μάικλ Τζόρνταν από το παρελθόν, προς την διάσημη τότε ηθοποιό Έιμι Χάντερ, επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς μετετράπη σε… χρυσάφι λόγω του “Last Dance”.

Το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν επανέφερε τον GOAT του μπάσκετ στο προσκήνιο και διάφορα αντικείμενά του έχουν γίνει ανάρπαστα τόσο σε καταστήματα όσο και σε δημοπρασίες. Το ίδιο έγινε λοιπόν και με το γράμμα του στην Χάντερ, το οποίο είχε αγοραστεί πριν 6 χρόνια έναντι 2.560 δολαρίων και πριν λίγες ημέρες πουλήθηκε ξανά για 25.703 δολάρια σε δημοπρασία.

Αποσπάσματα από το γράμμα του Τζόρνταν

«Έιμι, μερικές φορές είμαι το πιο εγωιστικό άτομο σε αυτήν τη γη επειδή για έναν ολόκληρο χρόνο τον μοναδικό που σκέφτηκα ήταν ο Μάικλ… Παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος, αλλά δυσκολεύτηκα να το αλλάξω. Ας πούμε ότι αλλάζω το λάθος: Δεν θα πίστευες τα προβλήματα που θα συναντούσαμε. Είναι αδιανόητο. Δεν θα είχαμε μια ευχάριστη σχέση ή μια ιδιωτική σχέση. Αυτή είναι μια πίεση που δεν μπορώ να ζήσω».

Σε άλλο σημείο του γράμματος, ο Τζόρνταν γράφει: «Έιμι, αν ήμουν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο απλός άντρας με δουλειά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τότε δεν θα ήταν δύσκολο να παραδεχτώ το λάθος μου. Αντ ‘αυτού, είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται το τέλειο πρότυπο. Για πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για ολόκληρες οικογένειες. Μπορείτε να φανταστείτε τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβω. Να μην αναφέρω καν το μωρό από μια γυναίκα που αγαπούσα για 3,5 χρόνια».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση