Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Δεκέμβριο οι "μάχες" της Εθνικής πόλο στο προ-ολυμπιακό τουρνουά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 16:43 Το Δεκέμβριο οι "μάχες" της Εθνικής πόλο στο προ-ολυμπιακό τουρνουά

Μεταξύ 13-20 Δεκεμβρίου θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την πρόκριση στους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο, καθώς τότε προγραμμάτισε η FINA το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Για τα τέλη του 2020 προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Ρότερνταμ το προ-ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών, σύμφωνα τουλάχιστον με το καλεντάρι που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της FINA.

Αν και δεν έχει υπάρξει σχετικά ανακοίνωση, η διοργάνωση από την οποία θα κριθούν τα τελευταία τρία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και στην οποία θα μετάσχει και η εθνική Ελλάδας, εμφανίζεται προγραμματισμένη για το διάστημα 13-20 Δεκεμβρίου 2020.

Το προ-ολυμπιακό τουρνουά επρόκειτο αρχικά να γίνει τον Μάρτιο στην Ολλανδία, αναβλήθηκε όμως λόγω της πανδημίας και της συνεπακόλουθης μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021. Η FINA έχει ήδη ανακοινώσει τη διεξαγωγή του αντίστοιχου γυναικείου τουρνουά για τις 17-24 Ιανουαρίου στην Τεργέστη, ενώ μέχρι τώρα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το προ-ολυμπιακό των ανδρών πηγαίνει για Φεβρουάριο.

Πηγή: newsit.gr