Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" 8η πιο καυτή έδρα στον πλανήτη - Σε ποια θέση βρίσκεται η Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 22:43 Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" 8η πιο καυτή έδρα στον πλανήτη - Σε ποια θέση βρίσκεται η Τούμπα

Το μεγάλο γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «France Football» έκανε μια έρευνα, σχετικά με τις πιο «καυτές» έδρες στον κόσμο και δύο ελληνικά γήπεδα, το «Γ. Καραϊσκάκης» και η Τούμπα έχουν την τιμητική τους.

Το «France Football» τοποθέτησε το «Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού στην 8η θέση και πίσω από τα γήπεδα των Μπόκα Τζούνιορς (Μπομπονέρα), Λίβερπουλ (Άνφιλντ), Μπορούσια Ντόρτμουντ (Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ), Ερυθρού Αστέρα (Ράικο Μίτιτς), Σέλτικ (Σέλτικ Παρκ), Ρίβερ Πλέϊτ (Μονουμεντάλ) και Μπεσίκτας (Vodafone Παρκ).

«Ολυμπιακός, η πιο δημοφιλής ομάδα στη χώρα κι η πιο μισητή από τους αντιπάλους της, κατά πρώτο λόγο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Απίστευτη ατμόσφαιρα, ηλεκτρισμένη, καπνός στη Θύρα 7, συγκρούσεις, τα πάντα» αναφέρει το γαλλικό περιοδικό.

Όσον αφορά την Τούμπα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην 19η θέση της λίστας που δημιούργησε. «Είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει αμφισβητήσει την αθηναϊκή κυριαρχία εδώ και 50 χρόνια, με εξαίρεση μία σεζόν τη Λάρισα. Όταν πέρσι πήρε τον τίτλο μετά από 34 χρόνια στο γήπεδο υπήρχαν από βόμβες καπνού μέχρι ρουκέτες» τονίζεται.

Πηγή: enikos.gr