Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Superleague: Θετική στάση από κυβέρνηση για κόσμο στην εξέδρα! Το "μπαλάκι" στην υγειονομική επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 16:07 Superleague: Θετική στάση από κυβέρνηση για κόσμο στην εξέδρα! Το "μπαλάκι" στην υγειονομική επιτροπή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, και τον εκτελεστικό διευθυντή του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, με θέμα συζήτησης την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, ενόψει των play off.

Η πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα της Superleague έπεσε στο.. τραπέζι, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (03.06.2020) ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, και τον εκτελεστικό διευθυντή των Κρητικών, Ηλία Πουρσανίδη.

Αν και ο σύλλογος της Κρήτης είχε προτείνει σε τηλεδιάσκεψη της Superleague να υπάρχει κόσμος 20% στις εξέδρες κάθε γηπέδου, στη σημερινή συνάντηση δεν αναφέρεται κάποιο ποσοστό ατόμων στις κερκίδες, με την στάση της κυβέρνησης να είναι θετική.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να κυλήσει η πρώτη αγωνιστική των play off και play out της Superleague, χωρίς κόσμο στις εξέδρες και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής.

Αν προκύψει θετική εισήγηση από την επιτροπή που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (θα ενημερωθεί με αναλυτική τεκμηριωμένη πρόταση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα) τότε δεν αποκλείεται μελλοντικά να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, υπό αυστηρό πλαίσιο.

Πηγή: newsit.gr