Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: "Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να μην φοβούνται"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 13:48 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: "Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να μην φοβούνται"

"Δεν θέλω το παιδί μου να δει κάτι τέτοιο και να έχει μίσος στην καρδιά του. Είμαστε όλοι άνθρωποι", είπε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί είδωλο για την πόλη του Μιλγουόκι, συμμετείχε ενεργά, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Αλεξ, σε πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ. Πρωτοστάτησε στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του και συγκλόνισε με τα λόγια του ζητώντας "αλλαγή και δικαιοσύνη".

Ο Ελληνας διεθνής φόργουορντ ένωσε τη φωνή του με εκατομμύρια ανθρώπους που ζητούν αλλαγή. Αρχικά το έπραξε μέσω των social media και εν συνεχεία μέσω διαδηλώσεων.

 

 

"Δεν είναι μόνο οι Μπακς. Αυτή είναι η πόλη μας. Μας αφορά όλους. Θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε δικαιοσύνη. Αυτό θα κάνουμε. Θα είμαι μαζί σας. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Μιλγουόκι και να μην φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Δεν θέλω να βλέπουμε τέτοια περιστατικά. Δεν θέλω το παιδί μου να δει κάτι τέτοιο και να έχει μίσος στην καρδιά του. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν με νοιάζει η δημοσιότητα. Θέλω απλά να δείτε όλοι ότι είμαι εδώ" είπε μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος, φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα "I can't breathe", ενώ μοίρασε και νερά στο πλήθος που συμμετείχε στη διαδήλωση.

πηγή: thetoc.gr