Στον Ερμή Αραδίππου ο Τζιμπρίλ Σισέ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:53 Στον Ερμή Αραδίππου ο Τζιμπρίλ Σισέ

Με τον Γάλλο “μπόμπερ” Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε ο Ερμής Αραδίππου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Λουκάς Φανιέρος.

Μία απίστευτη μετεγγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ερμής Αραδίππου, σύμφωνα με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Λουκά Φανιέρο, καθώς φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο 38χρονος Γάλλος επιθετικός με την τεράστια καριέρα σε Οσέρ, Λίβερπουλ, Παναθηναϊκό και Λάτσιο μεταξύ άλλων, συμφώνησε να συνεργαστεί με την κυπριακή ομάδα μόνο για εξωαγωνιστικά θέματα εμπορικής φύσεως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Φανιέρος στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, αλλά η φιλία του γιου του ιδιοκτήτη της ομάδας με τον Τζιμπρίλ Σισέ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον πείσει να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια, αφού το τελευταίο διάστημα έχει μείνει εκτός δράσης.

“Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε” ανέφερε αρχικά ο Φανιέρος, προσθέτοντας πως “να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση