H ΑΕΚ “τελείωσε” τον Βράνιες και τον… επιστρέφει στην Άντερλεχτ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 16:57 H ΑΕΚ “τελείωσε” τον Βράνιες και τον… επιστρέφει στην Άντερλεχτ

Δεν υπολογίζεται άλλο από την ΑΕΚ! Η Ένωση δεν άφησε το “σήριαλ” με τον Όγκνιεν Βράνιες να… τραβήξει, τελειώνοντας ΤΩΡΑ τον Βόσνιο αμυντικό από την ομάδα.

Μετά την άρνηση της Άντερλεχτ να επεκτείνει τον δανεισμό του μετά την 30ή Ιουνίου και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Βράνιες, η ΑΕΚ αποφάσισε να αποδεσμεύσει άμεσα τον παίκτη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Βράνιες αναχώρησε χθες (15.06.2020) για την πατρίδα του χωρίς άδεια, καθώς είχε ένα θέμα με την κόρη του. Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ μετέφερε στον Ίλια Ίβιτς ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Η συμπεριφορά αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει ανεκτή από τους “κιτρινόμαυρους” κι έτσι το.. κεφάλαιο Βράνιες κλείνει οριστικά.

Η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον καλύτερο της αμυντικό στη ρεβάνς με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (και στον τελικό της διοργάνωσης, στην περίπτωση που προκριθεί) αλλά και στους αγώνες που μένουν μέχρι την ολοκλήρωση των play off της Superleague.

Η Ένωση θα ολοκληρώσει τη σεζόν, με τον Καρέρα να έχει τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Οικονόμου και Λάτσι για επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση