Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απίστευτο ρεκόρ του Κομάν της Μπάγερν με κατακτήσεις πρωταθλημάτων!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 14:19 Το απίστευτο ρεκόρ του Κομάν της Μπάγερν με κατακτήσεις πρωταθλημάτων!

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν πανηγύρισε την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος στην Bundesliga, με την Μπάγερν Μονάχου, φτάνοντας τους πέντε τίτλος με τους Βαυαρούς. Στα 24 του χρόνια κατέχει ένα απίστευτο ρεκόρ.

Από το βράδυ της Τρίτης (16.06.2020) ο 24χρονος Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει στην τροπαιοθήκη του εννέα πρωταθλήματα, με τρεις διαφορετικές ομάδες σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Ο Γάλλος διεθνής μέσος αποτελεί μοναδική περίπτωση στον κόσμο. Έχει πανηγυρίσει 5 τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ οι πρώτες επιτυχίες που φαίνονται στο βιογραφικό του είναι τα πρωταθλήματα που κέρδισε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κομάν έπαιξε τρία λεπτά τη σεζόν 2012-13, όταν ο Κάρλο Αντσελότι του επέτρεψε να κάνει το ντεμπούτο του στη Ligue 1 σε ένα παιχνίδι της Σοσό, όπου οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν. Την επόμενη σεζόν, με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο, είχε δύο εμφανίσεις και συνολικά 36 λεπτά.

Στη συνέχεια, την σεζόν 2014-15, πήγε με μετεγγραφή στη Γιουβέντους. Με 14 συμμετοχές και προπονητή τον Μασιμιλιάνο Αλέγρι στην Serie A, πανηγύρισε τον τίτλο. Είχε επίσης χρόνο να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν: 64 λεπτά εναντίον της Ουντινέζε πριν πάει στη Μπάγερν στα τέλη Αυγούστου, όμως για στατιστικούς λόγους, αυτός ο χρόνος συμμετοχής ήταν αρκετός για να θεωρηθεί πρωταθλητής της Ιταλίας.

πηγή: newsit.gr