Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Βόμβα” στον Παναθηναϊκό με Αλβέρτη! Στην… έξοδο και ο Παπαδόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 12:20 “Βόμβα” στον Παναθηναϊκό με Αλβέρτη! Στην… έξοδο και ο Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός που εδώ και τόσα χρόνια γνωρίζαμε φαίνεται πως ξαφνικά… διαλύεται. Λίγες ημέρες αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό και την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για πρόταση της Ζενίτ στον Μάνο Παπαδόπουλο, το “τριφύλλι” φαίνεται “ πως χάνει και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη!

“Σεισμός” στις τάξεις του Παναθηναϊκού! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το τέλος της ενασχόλησης του με την “πράσινη” ΚΑΕ, βάζοντας της πωλητήριο και δίνοντας τα “κλειδιά” της στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, μέχρι να βρεθεί αγοραστής.

Αυτή όμως φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη “βόμβα” στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Θυμίζουμε ότι ο Αλβέρτης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από ηλικία 16 ετών. Ο “Φράγκι” μεγάλωσε στο “τριφύλλι” και συνέδεσε το όνομα του με την επιστροφή της ομάδας στους εν Ελλάδι τίτλους και στην κορυφή της Ευρώπης.

Το 1990, τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έντυσε στα “πράσινα” τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, αποκτώντας τον από τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας. Ο “Φράγκι” υπηρέτησε τους “πράσινους” για 19 χρόνια, κατακτώντας 11 πρωταθλήματα 8 κύπελλα, 5 ευρωπαϊκά και 1 δηπειρωτικό.

Από όταν αποσύρθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 2009, η φανέλα που φορούσε με τον αριθμό 4 φιγουράρει στον…ουρανό του ΟΑΚΑ.

Κοντά στην… έξοδο από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος των “πρασίνων” εμφανίζεται να έχει δεχθεί να αναλάβει θέση G.M. Στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. .

Στη δική του περίπτωση όμως, όπως έγινε αναφορά, η αποχώρηση δεν είναι τόσο βέβαιη όσο του Αλβέρτη, μιας και βρίσκεται 33 χρόνια στο πλευρό της οικογένειας Γιαννακόπουλου και από το 1991 στο “τριφύλλι”.

πηγή: newsit.gr