Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια, Πέλκα και Κρέσπο στο “Καραϊσκάκης”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 14:10 ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια, Πέλκα και Κρέσπο στο “Καραϊσκάκης”

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην 22μελή αποστολή του Άμπελ Φερέιρα βρίσκονται οι Βιεϊρίνια, Πέλκας αλλά και ο Κρέσπο.

Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Τρίτη (23.06.2020) και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άμπελ Φερέιρα, για τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (24.06.2020 / 21:30).

Οι δύο αρχηγοί του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση, με το “δικέφαλο του Βορρά” να τονίζει πως “ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει στην κατηγορία των αγώνων που δεν τους παίζεις. Τους κερδίζεις. Διότι, μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις το στόχο σου που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη φορά”.

Στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, θέλοντας έτσι να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλη

πηγή: newsit.gr