Η ΕΟΕ γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα με ένα video γεμάτο “αστέρια”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 14:41 Η ΕΟΕ γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα με ένα video γεμάτο “αστέρια”

Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές συμμετέχουν σε μία διαδικτυακή… σκυταλοδρομία με μήνυμα για την Ολυμπιακή Ημέρα και δίνουν στον επόμενο αθλητή, ένα γράμμα από το σχηματισμό της φράσης «Olympic Day 2020».

Στον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας συμμετέχει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, με μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει αναλάβει για τη μεγάλη γιορτή του Ολυμπισμού και του αθλητισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 23 Ιουνίου.

Στις 2 Ιουνίου ξεκίνησε μία διαδικτυακή καμπάνια μέσω των Social Media, με την ΕΟΕ να ζητά από τους ενδιαφερόμενους μία ανάρτηση με το #ΟlympicDay2020gr. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς υπήρχαν χιλιάδες ποσταρίσματα από Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, συλλόγους αλλά και από τον απλό κόσμο.

Οι ενέργειες συνεχίστηκαν με την παραγωγή δύο video. Στο πρώτο, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές συμμετέχουν σε μία διαδικτυακή σκυταλοδρομία με μήνυμα για την Ολυμπιακή Ημέρα και δίνουν στον επόμενο αθλητή, ένα γράμμα από το σχηματισμό της φράσης «Olympic Day 2020».

Λευτέρης Πετρούνιας, Σοφία Μπεκατώρου, Τασούλα Κελεσίδου, Σπύρος Γιαννιώτης, Παύλος Καγιαλής, Βίκτωρα Μήτρου, Γιώργος Τζελίλης, Χρήστος Βολικάκης, Βασιλική Μιλλούση, Ελενα Χατζηλιάδου, Παναγιώτη Γκιώνη, Γιώργο Χατζηευσταθίου, Εμμανουήλ Καραλής και Νέρι Νιαγκουάρα συμμετείχαν στο συγκεκριμένο video της ΕΟΕ.

Στο δεύτερο, οι αριστεύσαντες μικροί δημιουργοί της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας προβάλλουν τα αριστουργήματα τους σε μία έκθεση – έκπληξη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία. Με έμπνευση από τις αξίες του Ολυμπισμού, μικροί ζωγράφοι από όλη την Ελλάδα φιλοτέχνησαν έργα αφιερωμένα στην Ολυμπιακή Ημέρα, τα οποία περιλαμβάνονται στο video.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση