Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς “φωτιά” με φόντο τον τελικό σε “Καραϊσκάκης” και “Βικελίδης”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 10:31 Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς “φωτιά” με φόντο τον τελικό σε “Καραϊσκάκης” και “Βικελίδης”

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ υα λύσουν τις… διαφορές τους στις αποψινές (24/6) ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με έπαθλο ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. 

Ο βέβαιος πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί (21:30) τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στην Τούμπα με 3-2. Τότε, οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα έφθαναν σε μία άνετη επικράτηση. Όμως οι παίκτες του Φερέϊρα, αντέδρασαν και πέτυχαν την ολική ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που καλούνται να διαφυλάξουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, απέναντι στον Ολυμπιακό, που χρειάζεται νίκη με διαφορά ενός γκολ για να πάρει την πρόκριση.

Οι Πειραιώτες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα, καθώς όπως αποδεικνύεται δεν έχει επηρεαστεί από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορονοϊού και τηρουμένων των αναλογιών, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Λίγο νωρίτερα (19:00) η ΑΕΚ, έχοντας ως… παρακαταθήκη το 2-1 από το ΟΑΚΑ, φιλοξενείται από τον Αρη. Πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, όπως δηλώνουν οι Θεσσαλονικείς, που στην πρόσφατη αναμέτρηση για τα play off της Superleague, έδειξαν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την Ένωση. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σημείωσαν από δύο γκολ, γεγονός που προϊδεάζει για έναν αμφίρροπο ημιτελικό.

πηγή: newsit.gr