Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνουν το ντέρμπι με Άρη Πέλκας και Βιεϊρίνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 17:05 ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνουν το ντέρμπι με Άρη Πέλκας και Βιεϊρίνια

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα (25/6) οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι μοιάζει πλέον δύσκολο να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη την προσεχή Κυριακή (26/6).

Στις προπονήσεις επέστρεψε άμεσα η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, την Κυριακή (26/6) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όσοι συμμετείχαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το δυσάρεστο για τους “ασπρόμαυρους” είναι πως ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι για τον ντέρμπι με τους “κίτρινους” λιγοστεύουν πλέον σημαντικά.

H ενημέρωση του ΠΑΟΚ

“Η απογοήτευση είναι μεγάλη και είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα πάντα στο γήπεδο, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για κάτι παραπάνω και από το πρωί της Πέμπτης (25.06) αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό όλων, είναι η δουλειά που πρέπει να γίνει για να πετύχει η ομάδα τον τελευταίο της στόχο.

Ο Δικέφαλος γυρίζει σελίδα και προχωράει μπροστά μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και εστιάζει στην δεύτερη θέση των Play Offs της Super League, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Λίγες ώρες μετά τη μάχη στο Φάληρο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Ερυθρόλευκους ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και κάποια κομμάτια τακτικής.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (26.06) η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

πηγή: newsit.gr