Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Αλέφαντος: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή - Συγκίνηση και στεφάνια από όλες τις ομάδες [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 17:46 Νίκος Αλέφαντος: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή - Συγκίνηση και στεφάνια από όλες τις ομάδες [εικόνες]

Με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, στολίστηκε το φέρετρο - Φίλοι και... αντίπαλοι είπαν το τελευταίο "αντίο"

Ήταν όλοι εκεί... Οι... "πάντες όλοι" που θα έλεγε και ο κυρ Νίκος, βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο σε όλους Αλέφαντο.

Ο αθλητικός (και όχι μόνο) κόσμος της χώρας, αλλά και απλοί πολίτες που αγάπησαν τον θρυλικό προπονητή τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, παρέα με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού.

Νίκος Αλέφαντος: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή - Συγκίνηση και στεφάνια από όλες τις ομάδες [εικόνες]

Φίλοι και... αντίπαλοι, στα γήπεδα μόνο, όχι στη ζωή, βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος, ενώ στεφάνια έστειλαν όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Το "παρών" έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και άλλων ομάδων.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ
ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ
ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ
ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ
κηδεια αλεφαντου
ββ
Μοραλης

Ο Νίκος Αλέφαντος, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (23/6) σε ηλικία 81 ετών "προδομένος" από την καρδιά του, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρουθ και στον ελληνικό αθλητισμό.

Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και το μεγάλο του ταλέντο, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις ομάδες, ως γνώσιος ποδοσφαιράνθρωπος.

ηη
κκ
αεκ
Αλεφαντος
αλεφαντος

πηγή: thetoc.gr