Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επική ατάκα Χριστοδουλόπουλου σε Φορτούνη! Τα… μέτρα που έτρεξε και το ρεπό (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 20:31 Επική ατάκα Χριστοδουλόπουλου σε Φορτούνη! Τα… μέτρα που έτρεξε και το ρεπό (video)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του “MEGA” το βράδυ της Κυριακής, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και μόλις ο Κώστας Φορτούνης βγήκε στον “αέρα” για συνέντευξη, δεν έχασε την ευκαιρία να “τρολάρει” τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Super Μπάλα Live» του “MEGA” και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού ως την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Μόλις όμως είδε τον συμπαίκτη του, Κώστα Φορτούνη, να βγαίνει στον “αέρα” της εκπομπής, ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε το λόγο για να… πειράξει τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό.

«Πιο πολλά μέτρα έκανες για να έρθεις στην συνέντευξη ή στο γήπεδο;» ρώτησε ο Λάζαρος, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από την πλευρά του απάντησε χαμογελώντας: «Στην συνέντευξη, ήταν λίγο μακριά…». “Έχεις άλλη μια ημέρα αποθεραπείας από εμένα” αποκρίθηκε ο Χριστοδουλόπουλος, ολοκληρώνοντας έτσι το “τρολάρισμα” του προς τον Φορτούνη.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 2:50”

πηγή: newsit.gr