Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Το “χαστούκι” της ΑΕΚ και ο διαφαινόμενος “δρόμος” του Φερέιρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 11:51 ΠΑΟΚ: Το “χαστούκι” της ΑΕΚ και ο διαφαινόμενος “δρόμος” του Φερέιρα!

Την ώρα που η ΑΕΚ έκανε υποδειγματική εμφάνιση μέσα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα έχει πάρει την… κατηφόρα και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένα “άρρωστο” κλίμα που έχει πλέον… ριζώσει στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν έναν από τους δύο “τελικούς” τους κόντρα στην ΑΕΚ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, προβληματίζοντας με την εικόνα τους. Στο “μάτι του κυκλώνα” έχει μπει για τα καλά ο Άμπελ Φερέιρα και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος για να βρει… ήρεμες θάλασσες.

Έχοντας σίγουρα τη δικαιολογία των απουσιών, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε άνευρος και χωρίς αποτελεσματικό πλάνο κόντρα στην ΑΕΚ. Όταν μάλιστα στον πάγκο της Ένωσης υπάρχει ο Μάσιμο Καρέρα, που δίνει τεράστια ηρεμία και πάνω απ’ όλα πείθει τους πάντες, τότε η σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στους δύο τεχνικούς “χτυπά” ακόμα περισσότερο τον Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε… ασόβαρος, άδειος ψυχικά, χωρίς αυτοπεποίθηση και απογοήτευσε τους φίλους του. Άλλωστε, τα… λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα από μικρή μερίδα των φίλων της ομάδας δείχνει το κλίμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, είναι υπερβολικό να θεωρηθεί πως φταίει μόνο ο Πορτογάλος για την κακή εικόνα της ομάδας του, την ώρα που οι παίκτες δεν θυμίζουν σε τίποτα το “σιδερένιο” χαρακτήρα που εμφάνιζαν επί εποχής Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο του, ο ΠΑΟΚ είχε στιγμές που… έπνιγε κάθε αντίπαλο στην Τούμπα.

Φερέιρα και ΠΑΟΚ δείχνουν να μην… κολλάνε, αλλά η διοίκηση του “δικέφαλου του Βορρά” δεν πρόκειται να πάρει άμεσα αποφάσεις. Οι όποιες αλλαγές, αναμένεται να γίνουν μετά το φινάλε των play off της Superleague. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Όλαφ Ρέμπε, φαίνεται πως θα έχει ένα “καυτό” καλοκαίρι, αφού θα πρέπει να χειριστεί το θέμα του προπονητή (σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία με τον Φερέιρα), την ανανέωση του ρόστερ (ρίχνοντας το μέσο όρο ηλικίας των παικτών) αλλά και τον “πονοκέφαλο” του Financial Fair Play.

Φυσικά, θα πρέπει να φανεί και ποιο είναι μερίδιο της διαφαινόμενης φετινής αποτυχίας του ΠΑΟΚ έχουν οι Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και ο πρώην τεχνικός διευθυντής.

Να αναφέρουμε ότι δημοσιογράφος από την “A Bolla” αναφέρει πλην του Λεονάρντο Ζαρντίμ και του Μάρκο Σίλβα, ένας ακόμα Πορτογάλος προπονητής, μπορεί να βγει στην αγορά, αναφερόμενος στον Άμπελ Φερέιρα.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Μάρκο Σίλβα θα έχουν σύντομα την παρέα ενός ακόμα Πορτογάλου στην αγορά. Του Αμπέλ Φερέιρα. Η κατάσταση με τον ΠΑΟΚ στο παρασκήνιο, φαίνεται να είναι μη βιώσιμη» έγραψε ο δημοσιογράφος της «Abola» και του «Goal.com», στο λογαριασμό του στο Twitter.

 

 

πηγή: newsit.gr