ΠΑΟΚ: Κόντρα οπαδών με Μπίσεσβαρ! «Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 10:44 ΠΑΟΚ: Κόντρα οπαδών με Μπίσεσβαρ! «Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις»

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά τη “σφαλιάρα” από την ΑΕΚ στην Τούμπα, παραμένει βαρύ. Μετά τον Αμπέλ Φερέιρα στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας βρέθηκε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

“Πυρά” προς κάθε κατεύθυνση αρχίζουν να ρίχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βλέπουν την ομάδα τους… από νταμπλούχος, να χάνει κάθε φετινό της στόχο και να απογοητεύει εντός γηπέδου.

Αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, συνθήματα κατά του προπονητή και τώρα… επίθεση στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μέσω των social media.

Πιο συγκεκριμένα, σελίδα οπαδών του ΠΑΟΚ ανέβασε video που δείχνει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να σκύβει για να αποφύγει την μπάλα, έπειτα από ένα βολέ του Μπάρκα. Ο Μπίσεσβαρ είδε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και δεν την άφησε να περάσει ασχολίαστη.

Αρκετοί εκνευρισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να σχολιάζουν σε έντονο ύφος στον Μπίσεσβαρ, με κάποιους να τον καλούν να αποχωρήσει! «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από την ομάδα», ήταν ένα από τα… light σχόλια που γράφτηκαν.

Από τη μεριά του, ο Μπίσεσβαρ απάντησε: «ΟΚ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς και δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σου σχόλια δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση