Παναθηναϊκός: Τέλος ο Παππάς! Συμφωνία με Φόστερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 13:38 Παναθηναϊκός: Τέλος ο Παππάς! Συμφωνία με Φόστερ (photo InTime)

Το τέλος στη συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Νίκο Παππά ανακοίνωσε ο Γιώργος Βόβορας, ενώ αναφέρθηκε και στην συμφωνία των “πρασίνων” με τον Μάρκους Φόστερ.

Χώρισαν οι… δρόμοι τους μετά από 7 χρόνια συνεργασίας. Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Παππάς, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στη συμφωνία που υπάρχει με τον Μάρκους Φόστερ.

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη Παπαπέτρου, του Ντίνου Μήτογλου και του Γιώργου Παπαγιάννη. Θέλουμε να “χτίσουμε” την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις» είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός προσθέτοντας:

«Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Ιαν Βουγιούκα. Ο Μπεν Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Μάρκους Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση