Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Τριαντόπουλου! “Υπάρχει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ” – Τι ανέφερε για το μπάτζετ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 16:48 Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Τριαντόπουλου! “Υπάρχει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ” – Τι ανέφερε για το μπάτζετ

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος τόνισε ότι πρόσφατα κατέληξαν στην ομάδα στο μπάτζετ που θα διατεθεί τη νέα σεζόν, ενώ αποκάλυψε το ενδιαφέρον που έχει.. εμφανιστεί για το “τριφύλλι”. Προσπάθεια για βελτίωση των σχέσεων με Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς τις… πλάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όπως ήταν φυσικό, ένα από τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας είναι και το μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν.

Χωρίς να μιλήσει με αριθμούς, ο νέος πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Τάκης Τριαντόπουλος, ανέφερε σχετικά: “Προφανώς μια βάση που κινούμαστε, υπάρχει. Επειδή μόλις την προηγούμενη Παρασκευή καταλήξαμε στη βάση αυτή, αυτό θα χτίζεται μέρα με τη μέρα. Από εκεί και πέρα συζητώντας με τους χορηγούς, θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να βγάλουμε διαρκείας, ενημερώνοντας βέβαια τον κόσμο για τα δεδομένα σε περίπτωση που δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο. Η βάση σε οικονομικό επίπεδο, έχει μπει”

“Οτιδήποτε είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε με βάση την υγεία στις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στους ανθρώπους που θα έρθουν και θα βρίσκονται κοντά μας. Να τους κοιτάμε στα μάτια. Αυτό είναι υγεία. Δεν θέλουμε να απλώσουμε τα πόδια πιο μακριά από το πάπλωμα” ανέφερε από μεριάς του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Σε ερώτηση για το τι θα πουν στον προπονητή σε ό,τι αφορά στις μετεγγραφές, ο κ. Τριαντόπουλος αποκρίθηκε: “ Αν γίνει αυτό, τότε θα δούμε πώς θα το λύσουμε. Προς το παρόν μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει. Είμαστε αυτοί που βάζουμε το κεφάλι μας στη γκιλοτίνα σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν πρόκειται να τον σταματήσουμε για κάτι, γιατί ξέρει για το μίνιμουμ”

“Οι επιλογές μας ποιες ήταν; Να αφήσουμε κάτι που είναι η ζωή μας, να μείνει έτσι; Τι πιο λογικό να κάνουμε μια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό όλο αυτό. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που είναι αυτοσυντήρητο, στις δυνατότητές του. Θέλουμε να κάνουμε κάτι υγιές, με βάση τα δεδομένα που έχουμε” επισήμανε ο Αλβέρτης.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η απάντηση του κ. Τριαντόπουλου στο που ανήκουν αυτή τη στιγμή οι μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αν υπάρχει εξέλιξη με την πώληση της ομάδας.

Οι μετοχές δεν μπορούν να μείνουν στον κ. Παπαδόπουλο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την επιστροφή των μετοχών στον κ. Γιαννακόπουλο, γιατί υπάρχει ασυμβίβαστο. Σε ό,τι αφορά στην πώληση, έχει ξεκινήσει η δουλειά για την παρουσίαση ενός πλάνου για το τι είναι ο Παναθηναϊκός. Έχουμε αναθέσει σε δύο μεγάλες εταιρείες την εύρεση πιθανών αγοραστών. Ήδη δύο funds έχουν δείξει ενδιαφέρον, υπάρχει ένα πολύ πρώιμο ενδιαφέρον γι αυτό.

Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος εξέφρασε την πρόθεση που υπάρχει στην ομάδα να βελτιώσει τις σχέσεις της με την Euroleague.

«Αυτά που εκφράσαμε για την Euroleague είναι τα πιστεύω μας και δεν τα αλλάζουμε. Ό,τι συζήτηση γίνεται, θα πρέπει να γίνεται εσωτερικά, χωρίς να υπάρχουν οι δημόσιες αντιδικίες, που βλάπτουν το προϊόν. Ο κύριος Μπερτομέου μας είπε ότι είναι πρόθυμος να κάνει συζήτηση μαζί μας. Είναι πολύ θετικός σε αυτή την προσπάθεια», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτό που λέμε είναι να είμαστε ενωμένοι και ήρεμοι. Να μην μας δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Είναι διατεθειμένος να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν θα ακούσετε κάτι για την Euroleague», κατέληξε.

πηγή: newsit.gr