Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίτλοι τέλους για τον Νίκ Καλάθη στον Παναθηναϊκό - Η ανάρτηση της ΚΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 17:42 Τίτλοι τέλους για τον Νίκ Καλάθη στον Παναθηναϊκό - Η ανάρτηση της ΚΑΕ

Τίτλοι τέλους στη σχέση Παναθηναϊκού - Καλάθη μπήκαν και επίσημα την Παρασκευή. Η ΚΑΕ αποχαιρέτησε και τον Νίκο Παππά, το συμβόλαιο του οποίου δεν θα ανανεωθεί.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ πέρασε οκτώ χρόνια στο "τριφύλλι" (2009-2012 και 2015-2020) και κατέκτησε μία φορά την Euroleague (2011) και έξι φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας.

"Ευχαριστούμε Nick! Περάσαμε 8 υπέροχα χρόνια μαζί! Για πάντα στις καρδιές μας!", έγραψε στα social media η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πλέον, όλα δείχνουν πως σύντομα θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, η οποία θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

 

Η ΚΑΕ αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στο Twitter και τον Νίκο Παππά, το συμβόλαιο του οποίου δεν θα ανανεωθεί, όπως δήλωσε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός των "πρασίνων" Γιώργος Βόβορας.

"Ευχαριστούμε Νίκο για όλες τις αυθεντικές στιγμές μας! Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!" ανέφερε συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο "αντίο" στον Έλληνα γκαρντ μετά από μια επταετία στο "τριφύλλι".

 

 

πηγή: thetoc.gr