Μητσοτάκης και Φύσσας θυμήθηκαν το Euro 2004 - Η αποκάλυψη του πρωθυπουργού για τον τελικό (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 22:26 Μητσοτάκης και Φύσσας θυμήθηκαν το Euro 2004 - Η αποκάλυψη του πρωθυπουργού για τον τελικό (video)

Στο Καλλιμάρμαρο που “βούλιαξε” ένα ζεστό βράδυ του Ιουλίου, με το τρόπαιο του Euro να θυμίζει εκείνο το μαγικό βράδυ της 4ης Ιουλίου 2004, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε απέναντι από τον Τάκη Φύσσα και θυμήθηκαν το έπος της Πορτογαλίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Τάκης Φύσσας συμμετείχαν στην εκπομπή 2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ στο COSMOTE SPORT 1HD, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να επιδεικνύει τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, αλλά και να αποκαλύπτει το λόγο που δεν του επέτρεψε να βρεθεί στον τελικό του Euro στην Πορτογαλία.

«Λυπάμαι που δεν βρέθηκα στην Πορτογαλία. Τότε ταξίδευε πολύς κόσμος από την Ελλάδα. Είχα κλείσει κι εγώ εισιτήρια για να είμαι στον ημιτελικό. Ήταν όμως άρρωστη η μητέρα μου και έκατσα στην Ελλάδα τελικά οπότε ήμουν από τους πολλούς που είδαν το ματς στην τηλεόραση και όχι από τους λίγους που είδαν από κοντά εκείνες τις εμβληματικές νίκες», ανέφερε σχετικά ο Μητσοτάκης.

Δείτε τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τάκη Φύσσα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση