Παναθηναϊκός: “Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 22:54 Παναθηναϊκός: “Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;” Intime.gr

Ανακοίνωση στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εξέδωσε το “τριφύλλι”, μετά και το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κομίνης στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε μόνο στα “τιτιβίσματα” για την διαιτησία του Κομίνη, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το πέναλτι που που δόθηκε στον Βαλμπουενά, έκαναν λόγο για… πέσιμο του Γάλλου, ενώ αναφέρθηκαν και στη φάση του 41′ ζητώντας δεύτερη κίτρινη στον Μπα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής και ο υπεύθυνος VAR δεν βλέπουν (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα).».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση