Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μουρίνιο για τον “τσαμπουκά” Γιορίς – Σον: “Ήμουν τόσο χαρούμενος” (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 10:02 Ο Μουρίνιο για τον “τσαμπουκά” Γιορίς – Σον: “Ήμουν τόσο χαρούμενος” (video)

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, “αρπάχτηκε” το βράδυ της Δευτέρας (06.07.2020) με τον συμπαίκτη του, Σον, στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την Έβερτον, γεγονός που άφησε των Ζοσέ Μουρίνιο… ικανοποιημένο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε θέση για το περιστατικό του Γιορίς με τον Σον στην ανάπαυλα του Τότεναμ – Εβερτον (1-0) και όχι απλά «κάλυψε» τους ποδοσφαιριστές του, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του το χρειαζόταν αυτό!

“Ήταν υπέροχο. Πιθανότατα είναι συνέπεια των συζητήσεών μας στα αποδυτήρια. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για ό,τι συνέβη, τότε αυτός είμαι εγώ. Επειδή άσκησα κριτική στους παίκτες μου γιατί δεν ήταν αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό τους και με τους συμπαίκτες τους. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα από τους άλλους. Τους ζήτησα να βάλουν το ομαδικό πνεύματα στην ομάδα, το οποίο θα δώσει ό,τι μας έλειπε και οι ίδιοι θα δίνουν τα πάντα σε κάθε αγώνα.

Το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα, με πρωταγωνιστές ένα φανταστικό παιδί όπως ο Σον και τον αρχηγό της ομάδας (σ.σ. Λορίς), δείχνει πως εκείνη την στιγμή ο Λορίς ένιωσε πως έπρεπε να πει του συμπαίκτη του ότι χρειάζεται να δώσει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ειπώθηκαν κάποιες άσχημες λέξεις, δεν ξέρω αν σπρώχτηκαν κιόλας, αλλά είναι σημαντικό για την εξέλιξη της ομάδας να απαιτεί πράγματα ο ένας από τον άλλον. Ήμουν τόσο χαρούμενος απ’ αυτό. Και τους είπα στα αποδυτήρια πως στο δεύτερο μέρος είμαι σίγουρος πως θα παλέψετε για τη νίκη μέχρι το τέλος”.

πηγή: newsit.gr