Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Οι… Ιταλοί θέλουν Καμαρά – Η Νάπολι επιμένει για Τσιμίκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 10:47 Ολυμπιακός: Οι… Ιταλοί θέλουν Καμαρά – Η Νάπολι επιμένει για Τσιμίκα

Στο μετεγραφικό στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων εμφανίζεται να βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, την ώρα που ο Κώστας Τσιμίκας δεν βγαίνει από το “βιβλιαράκι” της Νάπολι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού… αρέσουν στους γείτονες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βρίσκονται σε μετεγγραφικά “σενάρια”, με τα ονόματα των Μαντί Καμαρά και Κώστα Τσιμίκα να… ακούγονται περισσότερο απ’ όλα.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ιταλία, Ρόμα, Μίλαν και Φιορεντίνα ενδιαφέρονται για το διεθνή μέσο από τη Γουινέα.

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», οι «τζιαλορόσι» κατέθεσαν πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Καμαρά η οποία και απορρίφθηκε, ενώ σύντομα αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους οι άλλες δύο ομάδες. Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες ζητούν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, αλλά από τους «ερυθρόλευκους» είναι γνωστό πως ψάχνουν ένα ποσό πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή,ο Κώστας Τσιμίκας εμφανίζεται να παραμένει στη με4τεγγραφική λίστα της Νάπολι. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής των “παρτενοπέι” έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του διεθνούς μπακ-χαφ του Ολυμπιακού και έχει ως… εναλλακτική τον Μιχάου Καρμπόβνικ.

Όπως τονίζεται, στη Νάπολι επικρατεί αισιοδοξία, πως θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Έλληνα παίκτη. Θυμίζουμε ότι και για αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει πρόταση των 20 εκατ. ευρώ για να πει το “ναι”.

πηγή: newsit.gr