Σώθηκε ο Παναιτωλικός, νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 21:46 Σώθηκε ο Παναιτωλικός, νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Τη σημαντικότερη νίκη της σεζόν πέτυχε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου εκτός έδρας.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 14' με τον Μπαΐροβιτς, πιέζοντας συνεχώς και μεταφέροντας το ματς στο μισό γήπεδο. Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός και στο 38' πήρε πέναλτι για χέρι του Ευαγγέλου μετά την κεφαλιά του Ντίας, για να έρθει το 0-1 από την εκτέλεση του Μπαΐροβιτς.

Οι Αγρινιώτες πήραν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το προβάδισμα που άξιζαν και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου, στο 49', έφτασαν και στο 0-2 με ωραίο σουτ του Τζανακάκη. Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και η αλήθεια είναι ότι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κόρμπο στο 55' και τον Αραμπούλι στο 68', αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι, το 0-2 έμεινε ως το τέλος, με τον Παναιτωλικό να πάει στο +4 από τον ουραγό Πανιώνιο και στο +3 από την προτελευταία Ξάνθη, μία αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι άουτ.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (46' Άρτσε), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (83' Γρίβας), Παπανικολάου (52' Αραμπούλι), Οικονομίδης (46' Παπαγεωργίου), Μαξίμοβιτς, Λυμπεράκης (71' Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης.

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Τζανακάκης (73' Μπιάι), Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (82' Αριγίμπι), Ντίας, Ντουάρτε (82' Λουσέρο), Ρόσα, Μπαΐροβιτς.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση