Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, νίκησε 1-0 στο Καραϊσκάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 00:10 Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, νίκησε 1-0 στο Καραϊσκάκη

Το γκολ του Μιχάι στο 90' διατηρεί τους Θεσσαλονικείς στη 2η θέση

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και ο ΠΑΟΚ τον... τιμώρησε με το γκολ του Μιχαηλίδη στο 90', βάζοντας τέλος στο αήττητο του.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στο ματς, απείλησαν με ένα καλό γύρισμα του Τζόλη και πίεσαν από νωρίς, κερδίζοντας κόρνερ. Δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κανένα από αυτά, αλλά πατούσαν καλύτερα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δε θύμιζαν την ομάδα προηγούμενων αγώνων. Στο 14' ένα καλό σουτ του Μπίσεσβαρ ανησύχησε τον Σα αλλά δεν έφερε το επιθυμό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμενε καλύτερος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχε και ευκαιρίες.

Τέτοιες, φυσικά, δεν είχε ούτε ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως στο 32' από το φάουλ του Βαλμπουενά και την κεφαλιά του Σεμέδο άγγιξε το γκολ, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο φυσιολογικά βγήκε χωρίς κάποιο γκολ.

Και έτσι όπως έπαιξαν και στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες, φυσιολογικό ήταν και το τελικό 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πλασέ του Γιαννούλη από πολύ καλή θέση που έφυγε άουτ στο 58', οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν καλή στιγμή στο 74' με τον Ελ Αραμπί αλλά το τελείωμα του, μετά τη σέντρα του Τσιμίκα, ήταν κακό και παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα των ομάδων τους.

Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο, το έψαχνε και τελικά το βρήκε στο 90', όταν ο Ροντρίγκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά μετά από ωραίο στρώσιμο του Μαουρίσιο και ο Μιχάι με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1!

Έτσι, το αήττητο του Ολυμπιακού έλαβε τέλος, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στη 2η θέση και στο +3 από την ΑΕΚ, με την οποία θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε (61' Φορτούνης), Βαλμπουενά (86' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62' Μπρούνο), Ελ Αραμπί (77' Χασάν).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46' Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (79' Εσίτι), Μαουρίτσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72' Στοχ), Τζόλης (79' Λημνιός), Άκπομ (59' Σφιντέρσκι).

πηγή: newsbeast.gr