ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Σαββίδης με τα ληγμένα δελτία! Έρχονται εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 10:03 ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Σαββίδης με τα ληγμένα δελτία! Έρχονται εξελίξεις (φωτο Intime)

Το “φιάσκο” με τα μη θεωρημένα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που μπορεί να κοστίσει αφαίρεση βαθμών στην ομάδα, έχει κάνει έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ που του δίνει το δικαίωμα (σε περίπτωση που δεν δεχθεί κάποια ποινή από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας) να βγει στα προκριματικά του Champions League. Η δεύτερη θέση στη Superleague όμως φαίνεται πως παραμένει… ορθάανοικτη, μετά και το “φιάσκο” με τα μη θεωρημένα δελτία υγείας 12 παικτών της ομάδας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι σε έξαλλη κατάσταση, μη μπορώντας να πιστέψει την γκάφα που έχει γίνει και έβαλε σε τόσο δύσκολη θέση την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες. Να αναφέρουμε ότι οι ίδιοι οι ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, παραδέχονταν μετά τη λήξη του ματς ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία των παικτών.

Πηγή:  newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση