Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σλούκας είπε “όχι” στην Μπαρτσελόνα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 10:07 Ο Σλούκας είπε “όχι” στην Μπαρτσελόνα!

Ο Κώστας Σλούκας περιμένει να βγει το “διαζύγιο” του με τη Φενέρμπαχτσε και οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν… refresh τη σελίδα της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, για να διαβάσουν για την επιστροφή του.

Στο… δρόμο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ εμφανίζεται να έχει δώσει τα χέρια με τους “ερυθρόλευκους” και περιμένει -όπως και οι φίλοι των Πειραιωτών- τη λύση της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον Έλληνα γκαρντ, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Ο Σλούκας σκέφτεται μόνο… ερυθρόλευκα, έχοντας απορρίψει δυο “γίγαντες” του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η “Marca” είχε αναφερθεί στο “όχι” του Σλούκα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η “SportDay” τονίζει ότι ο παίκτης αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις και με την Μπαρτσελόνα

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η ανακοίνωση της επιστροφής του Κώστα Σλούκα θα πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, πιθανότατα μέχρι την Κυριακή (19.07.2020).

πηγή: newsit.gr